Canon'dan dosya kağıdına kaliteli fotoğraf baskısı



Ekleyen
guven
Güncelleme Zamanı
08.09.2009

Canon yetkilileri, Pixma MX7600 modeli yazıcıları sayesinde A4 dosya kağıdına hiç olmadığı kadar kaliteli ve canlı renklere sahip fotoğraf basılabileceğini açıkladılar.

Canon İle Dosya Kağıdına Fotoğraf YazdırınCanon'un, tarayıcı, yazıcı, faks ve fotokopi makinesi işlevlerini yerine getirebilen çok fonksiyonlu ürünü olan Canon Pixma MX7600 ürününü muadillerinden ayıran başlıca özellik fotoğrafı yazdırmadan önce kağıdın üzerini "duplex" ismi verilen bir yöntemle renksiz bir katman oluşturacak şekilde kaplaması. Böylece tüm renkli mürekkep yazıcıların A4 kağıda fotoğraf yazdırmada kronik hastalığı olan ıslak ve buruşuk çıktılar vermenin önüne geçilmiş oluyor. Canon yetkilileri orta sınıf yazcılar arasında konumlandırdıkları bu üründe, profesyonel stüdyo tipi injekt yazıcılarda kullanılan gelişmiş bir teknolojinin uygulandığını kaydettiler. Canon'un basın toplantısına katılan teknoloji editörleri tanıtım sırasında yaptıkları test çıktılarında oldukça başarılı sonuçlar elde ettiklerini söylediler. Editörler ayrıca Canon Pixma MX7600'ün test çıktılarında yazcının sadece kuru ve buruşuk olmayan çıkıtlar vermediğini aynı zamanda aynı sınıftaki yazıcılardan çok daha iyi renk dağılımına ve görüntü netliğine sahip çıktılar verdiğini belirttiler.

Canon Pixma MX7600'ün bunların yanı sıra, kağıdın her iki tarafına da baskı yapabilme, ağ üzerinden belge yazdırma, çabuk ısınan tarama başlığıyla hızlı ilk tarama ve fotokopi çekerken aynı zamanda faks gönderme gibi özellikleri de bulunuyor.