Fujifilm 10 Megapiksellik Göz Kamaştırıcı Kompakt Fotoğraf Makinelerini Duyurdu



Ekleyen
guven
Güncelleme Zamanı
08.09.2009

Bas ve çek tarzı kopmak dijital fotoğraf makinelerinde 10 megapiksellik fotoğraf çözünürlüğüne sahip modellerin çıkması gerçekten şaşırtıcı. Fujifilm geçtiğimiz günlerde Z Serisinin kompakt sınıfında yer alan bu modellerden bazılarını yeni modeller çıkararak güncelledi.

Z200fdBas ve çek tarzı kopmak dijital fotoğraf makinelerinde 10 megapiksellik fotoğraf çözünürlüğüne sahip modellerin çıkması gerçekten şaşırtıcı. Fujifilm geçtiğimiz günlerde Z Serisinin kompakt sınıfında yer alan bu modellerden biri olan ultra ince, hafif ve stil sahibi Z200fd'yi tanıttı.

Bu dijital fotoğraf makinesi en az dış görünüşleri kadar güzel fotoğraf çekebilmekte, 5x optik yakınlaştırma ile birlikte yüz tanıma teknolojisini kullanıcılara sunmakta. Makinede ayrıca arkadaşınızla yan yana çekeceğiniz veya grup halinde çekeceğiniz fotoğraflarda; başarılı sonuçlar elde edilmesi için herkesin hazır olduğu ve makineye baktığı anı kollayan yüz tanıma teknolojili bir zamanlayıcı da mevcut.

Z200fd de önceki Z sınıfı Fujifilm modellerinde bulunan görüntü sabitleyiciye sahip. Kullanıcılar ayrıca makinenin sunduğu ikili çekim modunu kullanarak; çekilen flaşlı ve flaşsız fotoğraflardan beğendiklerini çekim sonrası seçebilirler. Fujifilm Z300fd modeli ise Eylül ayında satışa sunulacak.