Viewsonic'ten 10 yeni Dijital Fotoğraf Çerçevesi



Ekleyen
guven
Güncelleme Zamanı
08.09.2009

Yaklaşan anneler günü için özel bir hediye mi arıyorsunuz? ViewSonic'in 139$'dan başlayan fiyatlarla satışa sunduğu 10 yeni dijital fotoğraf çerçevesinden biri aradığınız hediye olabilir.

Viewsonic ten 10 yeni Dijital Fotoğraf Çerçevesi

Viewsonic dijital fotoğraf çerçeveleri 7, 8 ve 10 inçlik boyutlara sahip. Tüm Viewsonic dijital fotoğraf çerçeveleri; değiştirilebilir kenarlık, 256 megabyte'lık yerleşik hafıza, fotoğraf makinenizi bağlamanız için USB girişi, hafıza kartı slotu ve diğer markaların çoğunda bulunmayan kablo kirliliği önleyici yerleşik, şarj edilebilir pil gibi ortak özelliklere sahip.

Serinin en gelişmiş, geniş ekranlı modeli olan ViewSonic DPX1002WD (Şirketin 10 inçlik ilk çerçevesi); JPEG, BMP, Motion JPEG, MPEG1/MPEG4 ve MP3 dahil popüler ses, fotoğraf ve video biçimlerinden çoğuna destek veriyor. ViewSonic DPX1002WD ayrıca 400 cd/m2 ayarlanabilir parlaklık ve 1024x600 piksellik çözünürlük sunarken, 400:1 oranındaki dinamik kontrast değerleri ile hem fotoğraflarınızı hem de videolarınızı oldukça kaliteli bir şekilde görüntüleyebiliyor. Viewsonic bu çerçeveye ayrıca; takvim, alarmlı saat, çoklu dil desteği ve çerçevenin menü sisteminde kolayca gezinebileceğiniz uzaktan kumanda gibi ek özellikler eklemiş.