Dünya'nın En Güçlü Güneş Enerjili Şarj Aleti Duyuruldu



Ekleyen
guven
Güncelleme Zamanı
08.09.2009

Better Energy Systems geçtiğimiz günlerde ocak ayında çıkardığı Solio Classic ve Hybrid 1000'ün devamı olan Solio Magnesium adlı güneş enerjili şarj aletini duyurdu.

Solio Magnesium, güneş enerjili şarj aletinin eski modellerden ve piyasada ki diğer muadillerinden daha güçlü olduğu belirtildi.
Dünya nın En Güçlü Güneş Enerjili Şarj Aleti Duyuruldu
Solio Magnesium güneş enerjili şarj aleti; foto-voltajlı ışık hücreleri, lityum iyon pil ve magnezyum alaşımlı kasa olarak üç ana bileşenden meydana geliyor. Şarj aletinin bir saat boyunca güneşe maruz bıraktığınızda elli dakika MP3 dinlemeye ya da 25 dakika telefonda konuşmaya yetecek kadar enerjiyi elde edebilirsiniz. Solio Magnesium'da, Better Energy Systems'in ürettiği önceki güneş enerjili şarj aleti modellerinin üç katına eşit 8 watt'lık güç çıkışı bulunmaktadır. Cihaz iPod ve iPhone gibi çeşitli elde taşınabilir cihazlara uyumluluk sağlamak için iGo Tip sistemiyle birlikte satılıyor. Ürün sağlam kasası ve güçlü enerji çıkışıyla dağcılardan, turistlere kadar pek çok kullanıcıya hitap ediyor. Solio Magnesium şu anda şirketin Web sitesinde 200$'lık fiyat etiketiyle satılmakta.