DELL'den müzik eşliğinde bilgisayar



Ekleyen
baktas
Güncelleme Zamanı
08.09.2009

Dell marka bilgisayar satın alan müşteriler, Universal Music Group (UMG) sanatçılarına ait müzikleri de bilgisayar ile birlikte alabilecekler.

Dell Inspiron bilgisayarlar, müzik yüklü olarak geliyorlarDell'in internet sitesinden bilgisayar alırken bu bilgisayarın özellikleri arasına, 25 dolardan başlayan fiyatlarla dijital telif hakları yönetimi (DRM - digital rights management) kısıtlamasına tabi olmayan 50 ila 100 şarkı da eklenebilecek. Bu şarkılar bilgisayara yüklü gelecek ve bilgisayar açılır açılmaz dinlenebilecek.

Müzik seçeneği Inspiron 1525, Studio 15 ve XPS 1535 dizüstü bilgisayarlar ile Inspiron 530, 530s, Studio Desktop ve XPS 420 masaüstü bilgisayarlarda bulunacak. XPS One ve Dell Mini 9 netbook bilgisayarlar bu kampanyanın kapsamında olmayacaklar.

Tamamı Universal şirketinin sanatçılarına ait şarkılar istenilen aygıtta kullanılabilecek. Hangi müziklerin bu uygulamaya dâhil olduğunu Dell.com/musicandmovies adresinden görebilirsiniz. Bu adreste "Rock Titans", "The Classics", "Blues Masters" gibi tematik müzik listelerini görebilmeniz mümkün. Listeler gelecekte düzenli olarak yenilenecek ve Dell'in İnternet sitesinden satılmaya devam edecek.