Dell, Vostro serisi bilgisayarlarını yeniden tasarlıyor



Ekleyen
robut
Güncelleme Zamanı
08.09.2009

Dell, küçük ölçekli işletmelerin kullanımına uygun olması için yeni özellikler eklediği Vostro masaüstü bilgisayarları serisinin yeni tasarlanmış modellerini piyasaya sundu.

Dell VostroDell'den yapılan açıklamaya göre küçük ölçekli işletmeler için geliştirilen Vostro sistemleri artık daha az alan kaplayacak. Yeni Vostro sistemleri üç farklı boyutta üretilecek; "ince kasa", "mini kasa" ve "kule kasa".

Müşteriler Intel Celeron'dan Intel Core 2 Quad işlemcilere kadar farklı sınıflardan işlemci seçimi ve aynı şekilde geniş bir ekran kartı yelpazesinden tercih yaparak bu donanımları sistemlerine dahil edebilecekler. Bununla birlikte "DataSafe" sabit sürücü koruması kullanıcıların önemli verilerini yazılım ve donanım sorunlarından korumalarına yardımcı olacak. Ayrıca ürünlerde Bluetooth ve medya kart okuyucusu gibi multimedya seçenekleri de mevcut.

Vostro için seçime bağlı özellikler arasında insanların firmalarının verilerine güvenli bir şekilde erişebilmelerine olana veren Dell DataSafe Çevrimiçi Yedekleme özelliği ve küçük ölçekli işletmelerin bilgisayarlarını virüslerden, casus yazılımlardan ve bilgisayar korsanlarından koruması için McAfee tam koruma özelliği bulunuyor.

Yeniden tasarlanmış masaüstü bilgisayar serisi, müşterilerin geri bildirimlerine dayalı olarak eklenen, arttırılmış depolama ve terfi edilebilirlilik gibi zenginleştirmeler içeriyor.

Vostro sistemleri, şirketin küçük ölçekli işletmelere yardımcı olan teknisyenleri tarafından sağlanan 24X7 teknik destek hizmeti ile geliyor. Teknisyenler, geniş bant bağlantı sayesinde müşterilerin bilgisayarlarına erişim sağlayan çevrimiçi bir erişim aracı olan DellConnect yardımı ile işletmelerin sorunlarını uzaktan çözebiliyorlar.