Bir tablet de Microsoft'tan



Ekleyen
meddah
Güncelleme Zamanı
06.01.2010

Apple ve Google'ın ardından Microsoft'un eksik kalması beklenemezdi. Kambersiz düğün olmaz sonuçta.

Açıkçası teknoloji şirketleri birbirlerini kıskanan ergenler gibi davranmaya başladı. Birisinin yaptığına illa diğeri de el atacak. Google ve Apple'ın ardından Microsoft'da uzun zamandır beklenen tabletini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor

Bir tablet de Microsoft tan

Kötü şakaları bir yana bırakırsak, söylentilere göre yarın Steve Ballmer CES fuarında Microsoft ve HP'nin ortak tablet projesinin sunumunu gerçekleştirecek. Büyük ihtimalle geçtiğimiz aylarda bilgileri sızdırılan Courier olması beklenen tabletin çoklu dokunmatik bir ekran ve e-okuyucu özelliklerine sahip olduğu fısıldanıyor. Bu daha ufak girişimleri saymazsak önümüzdeki yıl çıkması beklenen üçüncü yeni nesil tablet bilgisayar.

Burada yeni nesile dikkatinizi çekmek isterim, kimse hatırlamak istemese de bu tablet bilgisayarlarla ilk tanışmamız değil. Piyasada hala bir yere sahip olsalar da, pahalı bir oyuncaktan çok da öteye geçemiyorlar. Bu yeni nesil tabletler daha kapalı platformlar sunmalarına rağmen içerik sağlamada öne çıkarak başarılı olabilecekler mi hep beraber göreceğiz.