AMD'den Oyun Severler İçin Fusion Programı



Ekleyen
baktas
Güncelleme Zamanı
08.09.2009

AMD, 2009 yılında çıkaracağını duyurduğu entegre edilmiş grafik kartı ve işlemciye dayanan Fusion platformu öncesinde, AMD kullanıcılarının bilgisayarlarından maksimum performans almalarını sağlamayı amaçlayan AMD Fusion programını duyurdu.

AMD den Oyun Severler İçin Fusion Programı

AMD yetkilileri, Fusion programını oyun severleri hedef alarak geliştirdiklerini belirttiler. Fusion programını sadece hızaşırtma meraklılarını hedeflediğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Kullanıcıların bilgi seviyeleri ışığında farklı ayarlamalar yapma ve özelleştirilebilir profiller oluşturma şansı veren Fusion için bir sistem yapılandırma programı desek yerinde olur. Programı kullanarak bilgisayarınızda arka planda çalışan uygulamaları kapatabilir, donanımlarımızı en yüksek verimlikle kullanmak için ayarlayabilirsiniz.

İleri seviye kullanıcılar işletim sitemlerinin arka planlarında çalışan uygulamaları kapatmayı bildiklerinden sistemlerinden daha verimli bir şekilde faydalanabiliyorlar. Buna karşın ev kullanıcıları arka planda çalışan iTunes, Google Desktop Search gibi uygulamalara farkında olmadan bellek ve işlemci gücü veriyordu. Bu bilgiler ışığında hız aşırtma seçenekleri bir yana AMD Fusion'ın giriş seviyesi kullanıcılar için iyi bir seçim olacağını düşünüyoruz. Programın hız aşırtma seçeneklerine baktığımızdaysa güvenli denemeler yapmanız için bir platform sunduğunu görüyoruz.