Super Talent'dan Dünyanın En İnce 256-GB SSD Sürücüsü



Ekleyen
guven
Güncelleme Zamanı
08.09.2009

Super Talent yetkilileri dün gerçekleştirdikleri basın toplantısında, dünyanın en ince 256 GB SSD sürücülerinin seri üretimini başladıklarını açıkladılar.

Super Talent dan Dünyanın En İnce 256-GB SSD SürücüsüSuper Talent yetkilileri dün gerçekleştirdikleri basın toplantısında, dünyanın en ince 256 GB SSD sürücülerinin seri üretimini başladıklarını açıkladılar.

FSD56GC25H modeli SSD sürücü şirketin yaptığı açıklamalara göre 12,5 mm'lik kalınlığı ile en yakın rakibinden %40 daha ince olarak üretilmiş.

Basın toplantısında ayrıca bu SSD sürücünün çok sağlam olduğu; 1600G'lık şoklara ve 16G'lik titreşimlere dahi dayanabileceği belirtildi. Super Talent pazarlama müdürü Joe James: "Bu ürünü taşınabilir bilgisayarlarında kompakt boyutlarda, sağlam ve güvenilir bir SSD'ye ihtiyaç duyan bilgisayar üreticileri için geliştirdik." diyerek mühendis takımlarının teknik kapasitelerinin üstünlüğünü bir kez daha ortaya koyduğunu kaydetti.

Super Talent SSD sürücüleri doğrudan bilgisayar üreticilerine sattığı için haliyle ürünün perakende satış fiyatı da açıklanmadı.