Sandisk'in Yeni Yedekleme Çözümü FlashBack Adapter



Ekleyen
guven
Güncelleme Zamanı
08.09.2009

SanDisk bu hafta düzenlenen CeBIT fuarında dizüstü bilgisayarlarda gerçek zamanlı yedekleme ve şifreleme yapan FlashBack Adapter adlı Express Card cihazını tanıttı.

SanDisk FlashBack Adapter'ı dizüstü bilgisayarınızın ExpressCard yuvasına takarak içine yerleştirdiğiniz SD(HC) hafıza kartına, işlem yaptığınız tüm verilerin eş zamanlı ve şifreli bir şekilde kaydedilmesini sağlayabilirsiniz. SanDisk yetkilileri cihazın temel prensibinin siz çalışırken belgelerinizi ve verilerinizi sürücü hatalarından ve fiziksel bozulmalardan koruyarak eş zamanlı yedekleme yapmak öte yandan da verileri şifreleyerek güvenliğini artırmak olduğunu belirttiler.

Sandisk in Yeni Yedekleme Çözümü FlashBack AdapterSanDisk FlashBack Adepter ile genellikle ihmal edilen bir alan olan dizüstü verilerinin yedeklenmesi meselesini uygun bir fiyata halledebilirsiniz. Öte yandan FlashBack Adapter dizüstü bilgisayarınızın Express Card girişine takıldığı için dışarıdan kesinlikle fark edilmez ve maksimum gizlilik içinde yedekleme yapmanızı sağlar. Cihaz Sandisk'in özel olarak geliştirdiği yedekleme yazılımı ile birlikte geliyor. FlashBack Adapter yazılımını kullanarak sabit sürücünüzde yedeklemeyi seçtiğiniz tüm dizinlerdeki verileri kolayca yedekleyebilirsiniz. SanDisk yetkilileri kullanıcıların yedekleme işlemini bir kez başlattıktan sonra içindeki hafıza kartı dolana kadar FlashBack Adapter'ı unutabileceklerini kaydettiler. 2008'in son çeyreğinde 30$'lık fiyat etiketiyle satışa sunulacak SanDisk FlashBack Adepter; Windows 2000, Windows XP ve Windows Vista işletim sistemlerini destekliyor.