PS3 İçin Dijital PVR Eklentisi Satışa Çıkıyor



Ekleyen
robut
Güncelleme Zamanı
08.09.2009

Bir yıla yakın bir zaman önce Sony tarafından, PlayStation 3 için bir aksesuar olarak duyurulan PlayTV'nin piyasaya çıkış tarihi, nihayet açıklandı.

Bir yıla yakın bir zaman önce Sony tarafından, PlayStation 3 için bir aksesuar olarak duyurulan PlayTV'nin piyasaya çıkış tarihi, nihayet açıklandı. Şirket, PlayTV'nin uzun bir bekleyişin ardından aygıtın 19 Eylül'de İngiltere'de, Aralık ayında ise diğer Avrupa ülkelerinde satışa çıkarılacağını duyurdu.

PS3 İçin Dijital PVR Eklentisi Satışa ÇıkıyorPlayStation 3 için bir PVR eki olan PlayTV, oyuncuların oyun oynarken dijital TV kaydı yapabilmelerini veya diğer programları izleyebilmelerini sağlayacak. Ek olarak, bir PSP aygıtına sahip olan kullanıcılar, yayını canlı olarak izleyebilecekler ya da daha önce kaydettikleri içerikleri taşınabilir aygıtlarında oynatabilecekler.

Küçük boyutlara sahip olan cihaz oldukça hafif. Plastik kaplama, üzerinde bir tane USB portu ve "on" ışığı bulunuyor. İki tuner bulunan cihazda bu tuner'ların birisi yayın izlemek, diğeri de bir yayını izlerken diğerini kaydetmek için kullanılıyor. PlayTV 'de EPG özelliği de bulunuyor. Ajanda özelliği sayesinde kaydedeceğiniz programların zamanlarını düzenlemek mümkün. Kaydedilen programlar kütüphanede tutuluyor.