Microsoft, Phone Data Manager Beta Sürümünü Duyurdu



Ekleyen
baktas
Güncelleme Zamanı
08.09.2009

Microsoft cep telefonları ile bilgisayarlar arasında veri eşlemesi (senkronizasyon) yapabilen Phone Data Manager adlı programını beta sürümünü duyurdu.

Phone Data Manager'ı önceki veri eşitleme programları olan ActiveSynch ve Windows Mobile Device Manager'dan ayıran iki temel özellik var; Microsoft, Phone Data Manager Beta Sürümünü Duyurdu

  1. Phone Data Manager Beta programı Windows Mobile işletim sistemi tabanlı olmayan cihazlara da destek veriyor. Microsoft Phone Data Manager Beta; Motorola v3i'den, Nokia N70'e, Sony Ericsson K750i'ye kadar pek çok telefon markası ve modelini destekliyor.
  2. Bu yeni veri eşleme aracı sayesinde kullanıcılar Windows Mobile işletim sistemi tabanlı olmayan cihazlar ile bilgisayarlarındaki verilerini Windows Live üzerinden eşitleyebilecekler. Yani kişi listenizdeki arkadaşlarınıza, videolarınıza, müzik arşivinize ve fotoğraflarınıza web tarayıcısı olan herhangi bir bilgisayardan erişebileceksiniz. Microsoft Phone Data Manager Beta'yı, Windows XP ya da Windows Vista işletim sistemine sahip bilgisayarınıza yükledikten sonra USB ya da Bluetooth aracılığıyla telefonunuza bağlayıp eşitleme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.