iPhone 4, 17 ülkede daha satışa sunuluyor



Ekleyen
deniznegis
Güncelleme Zamanı
27.07.2010

Anten problemi ile pek çok tartışma yaratmasının yanında Apple'ın en iyi satan cihazlarından biri olan iPhone 4, 17 ülkede daha satışa çıkıyor.

iPhone 4, 17 ülkede daha satışa sunuluyor.Apple'ın yaptığı açıklamaya göre iPhone 4, 30 Temmuz Cuma günü 17 ülkede satışa çıkıyor. Ne yazık ki bu ülkeler içinde Türkiye bulunmuyor. iPhone 4'ün satışa çıkacağı ülkeler şunlar: Avustralya, Finlandiya, Hong Kong, İrlanda, İtalya, Lüksemburg, Hollanda, Norweç, Yeni Zelanda, Singapur, İspanya, İsveç ve İsviçre. iPhone 4 daha önce Fransa, Almanya, Japonya, İngiltere ve Amerika'da çıkmıştı. Böylece iPhone 4 alınabilen ülke sayısı 21'e çıkmış oldu. Cuma günü iPhone 4'ün satın alınabileceği ülkeler açıklansa da henüz yerel fiyatlar açıklanmış değil.

Görüldüğü gibi iPhone 4, pek çok ülkede raflardaki yerini alıyor. Öncelikle Güney Asya ve Avrupa ülkelerine ağırlık verdiği görülen Apple'ın yakın tarihte diğer ülkelerde de iPhone 4'ün satın alınabileceğini söylemek yanlış olmaz. Belki sonraki partiye Türkiye de dahil olur.