iPhone Satışları İlk Haftasında 1 Milyona Ulaştı



Ekleyen
guven
Güncelleme Zamanı
08.09.2009

Apple mobil ürünü 3G iPhone'un lanse edilişinden sonra 3 gün içinde 1 milyon adet sattığını açıkladı. Telefonun satış hızı öncekine göre kat kat daha hızlı oldu.

Apple mobil ürünü 3G iPhone'un lanse edilişinden sonra 3 gün içinde 1 milyon adet sattığını açıkladı. Telefonun satış hızı öncekine göre kat kat daha hızlı oldu. Apple Ceo'su Steve Jobs; "ilk iPhone'lardan 1 milyon adet satmamız 74 gün sürmüştü." dedi ve iPhone'un şu anda 21 ülkede şatışta olduğunu da belirtti.


iPhone 3G

Yeni iPhone 3G kablosuz teknolojilerini kullanıyor. GPRS kullanan ve dolayısıyla İnternete daha yavaş bağlanan öncüllerinden çok daha hızlı. iPhone 3G'nin ayrıca; GPS haritalama, Microsoft Exchange ve indirilebilir uygulamalar içeren Apple mağazası gibi ekstra özelliklere sahip.

Dünyanın dört bir tarafından gelen kullanıcı geri bildirimlerinden; kullanıcıların çoğunun cihazın hızlı Internet ve GPS haritalama özelliğini çok beğendiğini anlıyoruz. Fakat iPhone'un yurt dışındaki yıllık tarife ve operatör tabanlı sözleşme ile satılması yüzünden bazı kullanıcılar sadece bir operatör kullanma ve aylık sınırlı bir Internet trafiğine sahip olma düşüncesini hala eleştiriyorlar.