Google Earth 6 çıktı! [Video]



Ekleyen
deniznegis
Güncelleme Zamanı
01.12.2010

Pek çok yeniliğe sahip Google Earth'ün yeni sürümü yayımlandı.

Google Earth 6 çıktı!  [video]

Google, 3D harita programı Google Earth'ün son sürümünü yayımladı. Google Earth 6'nın en dikkat çeken yenilikleri şunlar:

Entegre Sokak Görünümü: Google Masps'te bulunan Sokak Görünümü) Street View özelliği tam olarak Google Earth'e de dahil edilmiş durumda. Ayrıca Street View'daki konumunuzu temsil eden küçük adam Pegmen'de Google Earth'e eklenmiş. Google haritada olduğu gibi Pegmen'e tıkladığınızda Pegmen'in bulunduğu noktada sokak görünümüne geçebiliyorsunuz. Tek farkı bir an Dünya'ya uzaydan bakarken diğer an kendinizi bir şehrin sokağında bulabilmeniz.

3D Ağaçlar: Google Earth bir süredir üç boyutlu bina desteğine sahipti ; artık ağaçlar da 3D olarak görüntülenebilecek. Araziyi dümdüz bir çöl görünümünden kurtaran bu yeni özellik, yürüme rotalarında navigasyon yardımı alanların direkt bir hat üzerinde gitmelerini sağlıyor. Tabii Video'da gösterildiği gibi ağaçlara dikkat etmek gerekiyor.

Tarihi Görsellerde İyileştirme: Google Earth'te tarihi mekanların, binaların çeşitli tarihlere ait fotoğrafları görebiliyorsunuz. bu özellik ilk olarak Google Earth 5'te eklenmişti ama fotoğrafların ne zaman ve nerede bulunduğu net olarak anlaşılmıyordu. Google Earth 6'da en eski görselin tarihi, alt taraftaki durum çubuğunda görülebiliyor.

Google Earth 6, hoş eklentileri ile kullanıcıya daha iyi bir harita deneyimi sunuyor. Yeni sürümü denemek isterseniz aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz:

Google Earth 6 indir

Google Earth Pro 6 indir