Facebook'un yeni e-posta uygulaması başladı



Ekleyen
deniznegis
Güncelleme Zamanı
14.01.2010

İş yerinizde Facebook yasak mı? Hiç üzülmeyin artık e-postanızı kullanarak Facebook'taki yorumlara cevap verebileceksiniz.

Facebook un yeni e-posta uygulaması başladıFacebook yeni e-posta cevaplama özelliğini hayata geçirdi. Bilindiği gibi eğer Facebook ayarlarından kapatmadıysanız ne zaman biri durumunuza, fotoğraflarınıza, videolarınıza ve duvarınıza yorum eklediğinde size bir e-posta gelir. Önceden bu e-postada sizi Facebook'daki ilgili yoruma götüren bir link bulunmaktaydı. Şimdi ek olarak yeni uygulama ile ilgili ingilizce bir açıklama mevcut. Çevirisi: "Gelen mesaja yorum yazmak için bu e-postayı cevaplayın."

Artık gelen bu e-postaları cevaplayarak Facebook'taki yoruma karşılık mesaj atabilirsiniz. E-postayı cevapladığınızda Facebook sizin için yorumun altına cevabınızı ekliyor. Bu yeni uygulama özellikle Facebook'un yasak olduğu iş yerlerinde çalışanlar için oldukça yararlı olacağa benziyor. Ya da aktif mail kullananlar, Facebook'taki yorumlara tek bir yerden cevap vermeyi daha pratik bulabilirler.