Corsair iki USB flash bellek serisinin kapasitelerini 32 GB'lik ürünlerle güncelledi.



Ekleyen
guven
Güncelleme Zamanı
08.09.2009

1 GB'lık USB flash bellekleri hayretle karşıladığımız günleri hatırlayın. Bugünler çok geride kaldı. Corsair 32 GB'lik flash bellekleri olan Flash Voyager ve Flash Survivor'ı tanıttı.

Corsair Survivor1 GB'lık USB flash bellekleri hayretle karşıladığımız günleri hatırlayın. Bugünler çok geride kaldı. Corsair 32 GB'lik flash bellekleri olan Flash Voyager ve Flash Survivor'ı tanıttı. Şirket bu iki sürücüyü veri depolamak, taşımak ve yedeklemek için en güvenli ve en güçlü çözümler olarak kullanıcılara sunuyor. Corsair, bu iki ürünün de uygun codeclere sahip 16 bölümlük HD biçiminde bir televizyon dizisini rahatlıkla saklayabilecek kapasitede olduğunu belirtti.

Firmadan yapılan açıklamaya göre 10 yıl garantili her iki ürün de USB uzatma kablosu, yerleşik güvenlik yazılımları ve sürücülerle birlikte satışa sunulacak. Hem Voyager hem de Survivor'ın işletim sistemleri ve uygulamaları bilgisayar başlatabilir (bootable) şekilde tam sürümlerini depolayabilecekleri yetkililer tarafından açıklandı. Kullanıcılar böylece sistem problemlerini, pahalı teknik servis ya da kurulum masraflarına girmeden kolayca halledebilecekler.

Flash Voyager sert koşullara dayanabilen, darbe emici kauçuk kaplamalı bir gövdeye sahipken; Flash Survivor ise su geçirmez alüminyum bir gövde yapısına sahip. 32 GB'lık Flash Voyager'in 350 YTL'lik, Flash Survivor'ın ise 450 YTL'lik fiyat etiketiyle satışa sunulması planlanıyor.