AOL, e-posta sitesini yenilerken Yahoo'ya da bir köprü oluşturdu



Ekleyen
baktas
Güncelleme Zamanı
08.09.2009

AOL, çevrimiçi elektronik posta sitesini yeniledi. Artık AOL e-posta sitesinin sağında bulunan panelde, yeni eklentiler sayesinde hem AOL hem de Yahoo Mail içerikleri görüntülenebilecek.

Çarşamba günü AOL Mail'in Asbaşkanı Roy Ben-Yoseph, yaptığı bir açıklamada, yeni panelin AOL Finans, MapQuest, AOL Radyo, TMZ ve AOL seçim bilgileri gibi bölümlerdeki bilgilere doğrudan erişim olanağı sunduğunu belirtti. Ayrıca "AOL Mail servisindeki Yahoo eklentisi kullanıcıların Yahoo Mail postalarını AOL Mail içersinde önizlemesine olanak vermenin yanı sıra Yahoo Mail hesaplarına tek bir tıkla erişebilme olanağı sunuyor." dedi.

Şirket, Yahoo Mail eklentisinin diğer üçüncü parti eklentilerinin ilki olmasını umuyor.

Ben-Yoseph, diğer popüler İnternet sitelerine, e-posta sağlayıcılarına ve içeriklere tek tıkla erişim sağlamak için hizmetlerini genişletmeye devam ettiklerini ve gelecek haftalarda mail.aol.com'da çok daha fazla üçüncü parti içeriğinin görüntüleneceğini umduklarını söyledi. Amaçlarının her zaman İnternet'in en iyisini sunmak olduklarını söyleyen Ben-Yoseph, artık kullanıcılarına elektronik posta, mesajlaşma ve içerik için tek bir durak oluşturduklarını belirtti.

Bu arada yenilenmiş olan Yahoo.com anasayfası da kullanıcılarına AOL Mail hesaplarını kontrol etme olanağı sunuyor.