2009'un Youtube'da seyredilen en iyi 5 spor videosu



Ekleyen
deniznegis
Güncelleme Zamanı
09.12.2009

Amerikan spor kanalı ESPN'de basketbol yorumcusu olan ve sosyal medyayı yakından takip eden Jalen Ross, 2009'da Youtube'da çıkmış en iyi 5 spor videosunu derledi.

1. Trick Shot Ustalığı
Basketbol topunu çemberden geçirmenin pek çok yolu olabilir ama bu gördüklerinize inanamayacaksınız. Çok fazla çalışmanın ürünü olduğu anlaşılan bu basketleri gördüğünde NBA yıldızlarından Shaquille O'Neal da B.Manley'e hayran kalmış. Video'yu izledikten sonra B.Manley ile bin dolarına h.o.r.s.e (bir tür basketbol oyunu) oynamak istediğini belirten bir tweet yayımlamış.

2. Tek seferde deliğe

Golf herkese hitap etmeyebilir. Hatta pek çok kişi için izlemesi insanı sıkıntıdan öldürecek bir spor dalıdır. Siz de böyle düşünüyorsanız bir de bu videoyu izlemenizi öneririm.

3.Bu çocuğa bulaşmayın!
Spora başlamak için erken bir yaş olabilir belki ama bu çocuk henüz altı yaşında olmasına rağmen rakibini yıkmakta hiç zorluk çekmiyor. Geleceğin Amerikan futbolu yıldızıyla tanışın.

4. Hep erkekler yapacak değil ya...
Hepimiz sporda fairplay'i destekleriz ama faul olmayan bir futbol maçı da yoktur. Peki bayanların futbol maçları nasıl oluyor? Erkeklerden daha "nazik" olduklarını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. İşte son ayların en çok izlenen videolarından biri.

5. İnsan değil!

İleride Usain Bolt'un insan değil de bir robot olduğuna dair bir haber duyabiliriz. Kırdığı rekor bu senenin hatta belki tüm zamanların en çarpıcı spor olaylarından biri.