Windows Vista'nın yeni özellikleri



Ekleyen
baktas
Güncelleme Zamanı
08.09.2009

Windows Vista Ultimate işletim sistemi için yeni ekstra özellikler kullanılabilir durumda

Microsoft, Windows Vista Ultimate işletim sistemi için hazırlanmış olan 3 tane yeni ekstra özelliğin bugünden itibaren 'Windows Update' üzerinden indirilip kurulmaya hazır duruma geldiğini açıkladı.

Bu yeni özellikler, 'Windows Vista Ultimate' kullanıcıları için Microsoft tarafından özel olarak yayınlamış olduğu altıncı yeni özellik dalgasını oluşturuyorlar.

Microsoft ® Tinker (TM): Microsoft Tinker, kullanıcılara sıcak ve sakinleştirici bir ortam içinde, bazı küçük yapboz oyunu seanslarını sunan, güzel bir gündelik oyun.

Microsoft Tinker oyunundan bazı yeni 'Ultimate Extra' sesleri: Nisan ayında yayınlanmış olan, ekstra 'Windows Sound Schemes' (Windows Ses Şemaları) özelliği hakkında, kullanıcılar tarafından alınan birçok pozitif eleştiri nedeniyle Microsoft, Tinker oyununda bulunan birçok eşsiz ve harika sesi, yeni ses şemalarına entegre etmiş.

Windows ® DreamScene (TM) İçerik Paketi (Content Pack) #4: 'Windows DreamScenes' uygulamasına, üç tane yeni doğa seçeneğini ekleyen, dördüncü Windows DreamScene İçerik Paketi.