Ücretsiz Star Wars MMORPG'si yolda



Ekleyen
meddah
Güncelleme Zamanı
02.06.2010

Sony Online Entertainment Clone Wars çizgi dizisini temel alan ücretsiz bir MMORPG geliştirmekte olduğunu açıkladı.

Star Wars Galaxies başarısızlığını ardından Free Realms adında farklı bir MMO ile rota değiştiren Sony online Entertainment, Star Wars: Clone Wars Adventures ile tekrar çok uzaklardaki bir galaksiye el atıyor.

Başarılı animasyon serisi Clone Wars'ı temel alan yeni oyun ücretsiz bir MMO olacak ve Free Realms gibi genç oyuncuları hedef alacak. Oyuncular sanal dünyaya bir Jedi, Padawan ya da Clone Trooper (Klon Askeri) olarak katılabilecekler ve Anakin, Obi-Wan ve Yoda gibi popüler karakterlerle karşılaşabilecekler. Işın kılıcı düelloları, speeder bike yarışları gibi birçok ufak oyunda MMO'ya ekleniyor.

Ücretsiz Star Wars MMORPG\ si yolda

Oyuncuların istedikleri gibi dekore edebilecekleri kendi yaşama alanlarına da sahip olacaklar MMORPG'de, özelleştirilebilir bir robot yardımcıya sahip olabilecekler ve oyun içinde bulunan kart oyununu oynayabilecekler.

Oyun her ne kadar ücretsiz olacaksa da isteyen oyuncular için, henüz açıklanmayan ek özelliklere sahip aylık üyelik sistemiyle ücretli bir seçenekte bulunacak. Oyun mikro ödemelerle satın alınabilecek bir çok eşyaya da sahip olacak.

Star Wars: Clone Wars Adventures'ın bu sonbaharda yayınlanması planlanıyor. Aşağıda oyunun tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.