SAP Yazılım Destek Fiyatlarını Artırıyor



Ekleyen
robut
Güncelleme Zamanı
08.09.2009

SAP tüm müşterini normal destek paketinden daha pahalı olan Girişim Destek Paketi'ne taşıyacağını açıkladı. Buna göre SAP müşterileri yazılım desteği için artık daha fazla ücret ödeyecekler.

SAP tüm müşterini normal destek paketinden daha pahalı olan Girişim Destek Paketi'ne taşıyacağını açıkladı. Buna göre SAP müşterileri yazılım desteği için artık daha fazla ücret ödeyecekler. Uygulama 1 Ocak 2009'dan itibaren başlayacak.

SAP Yazılım Destek Fiyatlarını ArtırıyorBu yılın başında başlatılan Girişim Destek Paketi'ne şimdiden 350 kullanıcının katıldığı söyleniyor. Geri kalan müşteriler Temmuz ayından itibaren otomatikman SAP Girişim Destek Paketi'ne geçirilecekler ve herhangi bir ücret değişimi olmayacak. Ücretlerin artışı ise Ocak ayında başlayacak.

SAP Standart ve Premium destek paketlerinin yerine geçecek olan SAP Girişim Desteği, hizmet anlaşmasına bağlı olarak, sürekli kalite kontrolleri, çözüm öneri desteği, SAP girişim kaynakları planlama ve diğer gelişmiş program eklentileri ile birlikte 7/24 SAP desteği sağlayacak.

Bu ücretlendirme ile, şu anda standart destek için SAP lisans ücretinin % 17'sini ödeyen bir müşteri 2009 yılında Girişim Desteği Paketi için % 18'lik bir oran ödemek zorunda kalacak. Ücretler daha sonra 2002 yılında % 22'ye ulaşacak şekilde kademeli olarak artırılacak.