Öğrenci evlerinin yeni ısıtıcısı XBOX 360



Ekleyen
deniznegis
Güncelleme Zamanı
11.01.2010

Amerikalı Jeff Ramons'dan yakıt giderlerinizi azaltmak için alternetif bir yöntem...

Öğrenci evlerinin yeni ısıtıcısı XBOX 360İnsan oyun oynarken hele de kendini çok kaptırmışsa pek etrafına dikkat etmez. Çaydanlığın suyu bitmiş, dibi tutuyordur, telefonumuz çalıyordur ilgilenmeyiz. Ev buz gibidir hissetmeyiz, zaten hararetle oyun oynuyoruzdur. Fakat bir bloger, oyun oynarken soğuğa aldırış etmememizi başka bir nedene bağlamış.

Özellikle soğuk, bekâr / öğrenci evlerinin evrensel sorunu. Dairesi oldukça soğuk olan Amerika New Jersey'den Jeff Ramos bu soruna ilginç bir çözüm bulmuş, daha doğrusu çözümü fark etmiş.

Dairesinde çalışma / TV odasının o oradayken hep sıcak, yatak odası ise buz gibi oluyormuş. Nedenini bir süre sonra anlamış. Çalıştığı sırada sürekli açık olan XBOX 360 oyun konsolundan NetFlix'teki TV şovlarını takip eden Jeff, oyun konsolundan yayılan ısının ne kadar etkili olduğunu görmüş. Böylece odada bulunduğu anlarda zaten kullandığı XBOX 360'ı ile yakıttan tasarruf etmiş. Elektrik faturası yakıta göre çok daha hesaplı olmuş.

Bildiğiniz gibi XBOX 360 oldukça ısınan hatta bazen yanan bir oyun konsolu ama Jeff'in blogunda anlattığı gibi soğuk bir odayı ne derece ısıtır bilemiyoruz. Ama oyun meraklısı öğrenci evlerinde denemeye değer. Oyun oynarken kombiyi, elektrikli ısıtıcıyı vb. kapatıp kemiklerinizi heyecanlı bir oyunla ve XBOX'ınızla ısıtmayı deneyebilirsiniz. İşe yararsa bize de haber vermeyi unutmayın.

Öğrenci evlerinin yeni ısıtıcısı XBOX 360