NBA Live 13 iptal edildi!



Ekleyen
deniznegis
Güncelleme Zamanı
02.10.2012

EA Sports NBA Live 13 oyununun iptal edildiğini duyurdu.

NBA Live 13 iptal edildi!

NBA Live gibi üst düzey oyunların çıkış tarihlerine yakın bir zamanda iptal edilmesi pek de sık karşılaşılan bir durum değildir. Electronics Arts yaptığı açıklamada bu sene istedikleri kalitede bir oyunu yetiştiremeyeceklerini bu yüzden seneye basketbol oyunu severlere çok daha iyi bir oyun sunacaklarını belirtiyor. İşte EA SPORTS başkan yardımcısı Andrew Wilson'ın açıklaması:

"Üzerine epey düşündükten sonra NBA Live 13 oyununu yayımlamamaya karar verdik. Oyunun yeni bir stüdyoya geçirilmesi ve oyunun hayranları ile daha iyi bir ilişki kurularak daha fazla geri bildirim alınmasına oyunu vaktinde çıkartmak için yeterli vakit yok.

Bunun yanı sıra hayranlarımızın EA Sports'dan beklediği kalitede bir oyun çıkartmaya çok önem veriyoruz. Ancak güzel bir oyun yapmak kolay bir iş değil ve henüz NBA Live 13'ü istediğimiz düzeye getiremedik. Oyuna baktığımızda Ekim ayı içinde çıkışa hazır olamayacağını gördük. Biz de sezonun ortasında çıkartmaktansa kendimize bir yıllık bir süre ayırıp önümüzdeki sene harika bir oyun çıkartmaya konsantre olacağız. Bu karar ile hızla değişen oyun endüstrisinde gelecek için doğru bir yola girdik."