Karşınızda Windows Live Messenger 2011



Ekleyen
deniznegis
Güncelleme Zamanı
02.10.2010

En popüler chat programı MSN'in son sürümü Windows live Messenger Türkçe 2011, beta aşamasından çıkarak kullanıcılarla buluştu.

Karşınızda Windows Live Messenger 2011Merakla beklenen Windows Live Messenger 2011, sonunda beta aşamasından çıkarak kullanıcılarla buluştu. Windows Live Messenger 2011 ile ilgili pek çok iyi haber, bir de kötü haber var. Kötü haberi sona saklayıp iyilerden başlayalım.

MSN'in de bulunduğu Windows Live Essential 2011 paketinde pek çok yeni araç bulunuyor. MSN'e ek olarak fotoğraf galerisi, video hazırlama, masaüstü blog aracı, ebeveyn koruması bulunuyor. Microsoft Live'ın 25 GB'lık depolama alanı skydrive da bu araçlarla kullanılabiliyor.

Windows Live Essentials'ın en çok kullanılan bileşeni Messenger'ın yeni sürümü özellikle sosyal ağlarla ve resim, video siteleriyle olan entegrasyonuyla öne çıkıyor. Facebook, Myspace, Blogger, Flickr, Daily Motion, Youtube gibi pek çok sitedeki güncellemeleri takip edebiliyor, resimleri açıp videoları izleyebiliyorsunuz. Özellikle Facebook, adeta programın içine dahil edilmiş diyebiliriz. Bu yönüyle Windows Live Messenger yoğun Facebook kullananlarını oldukça memnun edecektir.

Sıra geldi kötü habere: Windows Live Messenger 2011'de, Windows XP desteği bulunmuyor. Bundan sonra yeni Messenger sadece Windows Vista ve Windows 7 sistemlerinde kullanılabilecek. Eğer sisteminiz Windows XP ise ve WLM 2011 ve sonrasında çıkacak yeni Live Messenger sürümlerini kullanmak istiyorsanız işletim sisteminizi yükseltmeniz gerekiyor.

Windows Live Messenger 2011'in Türkçe ve İngilizce sürümlerini aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz:

Windows Live Messenger 2011 Türkçe indir

Windows Live Messenger 2011 İngilizce indir

Karşınızda Windows Live Messenger 2011

Karşınızda Windows Live Messenger 2011