Microsoft, 5 yeni güvenlik paketini kullanıma sundu



Ekleyen
obahadir
Güncelleme Zamanı
08.09.2009

Microsoft, zararlı yazılımlara karşı geliştirdiği Microsoft Security Essentials'a ait beta sürümü geçtiğimiz hafta kullanıcıların beğenisine sunmanın ardından kendi kurumsal yazılımlarına ait beş güvenlik paketi daha yayınladı.

MicrosoftSunulan güvenlik paketleri; Microsoft'a ait kimlik yönetimi uygulaması olan Geneva'nın beta 2 sürümü, Forefront Security for SharePoint SP 3, Forefront Exchane Server SP2, Antigen Spam Manager for Exchange'e ait deneme sürümleri ve Antigen for SMTP Gateways'i içeriyor.

Microsoft geçtiğimiz hafta yeni güvenlik paketlerine ek olarak 7 teknik döküman yayınlayarak AppLocker uygulamasının Windows 7'de nasıl kullanılacağı ve Windows Server 2008 R2 ile kurumsal güvenliğin nasıl sağlanacağı konusunda açıklama ve tavsiyelerde bulundu.

Otoriteler geçtiğimiz hafta yaşanan gelişmelerin 25- 30 Temmuz'da Las Vegas'ta yapılacak Black Hat güvenlik konferans için ön hazırlık olduğunu ve Microsoft'un yeni güvenlik paketleriyle ilgili açıklamalarına bu konferansta devam edeceğini düşünüyorlar.