Mac'in yeni versiyonu Mac OS X 10.6.4 çıktı !



Ekleyen
Allien
Güncelleme Zamanı
16.06.2010

Apple, yeni Mac mini ve iPhone'undan sonra işletim sistemi Mac OS X'i de 10.6.4 versiyonuna yükseltti.

Mac  in yeni versiyonu Mac OS X 10.6.4 çıktı !Her an yeni bir teknolojik gelişmenin yaşandığı günümüzde bilgisayar dünyasının devleri de boş durmuyor. Apple'ın iPhone 4'ü açıklamasından kısa bir süre sonra yeni Mac mini'si de Apple'a yeterli olmadı. Apple, Snow Leopard işletim sistemininde güncelleştirerek kullanıcılarını memnun etmeyi başardı.

Snow Leopard'ın yeni versiyonu olan Mac OS X 10.6.4 bir çok güncelleştirme içeriyor. Bunların arasında çeşitli geliştirmeler, sistem kararlılığı çalışması ve bir çok güvenlik düzeltmesi yer alıyor. Ayrıca bunların dışında kullanıcıların insiyatifine göre yükleyebilecekleri yeni özellikler de yer alıyor.

Yeni sürüme bir çok yeni özellikte eklenmiş durumda. Örneğin geçen hafta kullanıcının beğenisine sunulan internet tarayıcısı safari 5 de bu güncelleştirme paketinde yer alıyor. VPN bağlantılarında oluşan sorunlar neredeyse tamamen giderilmiş durumda. MacBook Pro'lar içinde bir takım güncelleştirmeler bulunuyor.

Mac kullanıcıları eğer isterlerse Apple'ın destek sayfasından yeni güncelleştirmelere ulaşabilirler. Normal güncelleştirmesi ve combo güncelleştirmesi bulunan Mac OS X 10.6.4 ve Mac OS X server 10.6.4 halihazırda kullanılabilir durumda.