Lord of the Rings Online sonbaharda bedava



Ekleyen
deniznegis
Güncelleme Zamanı
04.06.2010

Yüzüklerin Efendisinin online oyunu (MMO) sonbaharda ücretsi olarak oynanabilecek.

Lord of the Rings Online sonbaharda bedava

Warner Bros. Entertainment ve Turbine, Yüzüklerin Efendisi dünyasında geçen ve MMO türündeki Lord of the Rings Online oyununu ücretiz olacağını duyurdu.

Bedava oynama programı sonbaharda başlayacak ve oyuncular oyunu ücretsiz olarak indirip oynayabilecekler. Ancak yeni açılacak olan Lord of the Rings Online dükkanındaki genişleme ve görev paketleri, eşyalar ve diğer servisler ücretli yani alakart olacak. Ek olarak oyuncular VIPprograma dahil olarak oyunun tüm içeriğine sınırsız erişim hakkı alabilecekler ancak bu programın ücreti henüz açıklanmadı.
Turbine yeni ücretsiz oyun modelinin beta testlerini 16 Haziran'da başlatıyor. Oyunun sitesine kayıt yapıp beta testine katılma şansı yakalayabilirsiniz.

Online oyunlarda aylık ücret yerine ek özellilere, eşyalara para ödenmesi şeklinde uygulanan ve microtransaction (mini ödeme) adı verilen ödeme biçimi giderek yaygınlaşıyor. Dungeons and Dragons Online oyunu da bu modele geçmiş hatta bu şekilde kullanıcı sayılarının arttığını ve aylık ödeme dönemine göre daha çok kazandıklarını açıklamıştı.