Facebook sayfalarını keşfedin



Ekleyen
deniznegis
Güncelleme Zamanı
25.09.2010

Facebook'da ilgi alanınıza uygun sayfa bulmakta zorlanıyorsanız Facebook'un yeni hizmeti ile beğeninize uygun bir sayfa bulabilirsiniz.

Facebook sayfalarını keşfedin"Facebook Sayfalarını Keşfet" adlı yeni Facebook hizmeti kullanıcılara pek çok farklı Facebook sayfasını tanıtıyor. Facebook sayfalarını logolarıyla gösteren bu yeni bölüm, ilgi alanınıza hitap edecek yeni sayfalar bulmak için oldukça kullanışlı gözüküyor.

Sayfada "Tümü, Müzisyenler, Spor, Ünlüler, Filmler, TV Programları, Medya, Politikacılar, Markalar, Oyunlar" olmak üzere çeşitli kategoriler bulunuyor. Aşağıya doğru gittikçe de daha çok Facebook sayfası görülebiliyor. Yeteri kadar sabırlıysanız "Tümü" kategorisindeyken sayfanın altında bulunan "Daha Fazlası"na tıklayarak ilerleyip, Facebook'daki tüm sayfalara göz atabilirsiniz. Ayrıca ülke menüsü ile seçtiğiniz ülkelerin popüler sayfalarını ve benzer beğenilere sahip arkadaşlarınızı da görebiliyorsunuz.

"Facebook Sayfalarını Keşfet" bölümü Facebook'un standart aramasına alternatif bir yenilik olsa da kullanıcılar kendi belirledikleri kategorilerde detaylı aramalar yapabilselerdi çok daha kullanışlı olurdu. Yine de ilginç Facebook sayfalarını göz atmak için denemeye değer. Hazır Facebook sayfalarını keşfederken Programlar.com'un Facebook sayfasını da beğenerek yeni haberleri, makale, eğitim ve program incelemelerini Facebook'dan da takip edebilirsiniz.

Programlar.com'un Facebook sayfası...

Facebook sayfalarını keşfedin