World of Warcraft cebinize geliyor



Ekleyen
deniznegis
Güncelleme Zamanı
20.05.2010

Blizzard' iPhone için geliştirdiği yeni uygulama ile World Of Warcraft'ta eşya satışı ve alımının gerçekleştiği Auction House'a (müzayede evi) cep telefonunuzdan ulaşabilceksiniz.

World of Warcraft cebinize geliyorBlizzard Şubat ayında World of Warcraft'ta alım, satımın, ticaretin döndüğü Auction House'a iPhone Armory uygulaması ile erişilebileceğini duyurmuştu. Uzaktan yönetebilen Auction House uygulaması Armory App. Bu hafta ücretsiz beta testine başladı.

Betaya katılmak için Armory uygulamasını indirip çalıştırmanız yeterli. Uygulamaya aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz:

iPhone World of Warcraft Armory uygulaması indir

Oyuna girmeden alım satım işlemlerinizi yapabileceğiniz bu "Auction House"a internette bu adresten ulaşmak mümkün: World of Warcraft Armory.

Armory uygulamasında kullanıcılar fiyat teklifi verip eşya satın alabilir, satışlardan gelen parayı toplayabilir ve çantaların,bankaları, posta kutularındaki eşyaları satışa çıkartabilirler. Ancak uygulamanın kötüye kullanılmasının engellemek için Blizzard, hesap başına günlük 25 işlemlik bir sınır belirlemiş. Armory uygulaması beta süreci bitip tam olarak çalışmaya başladığında günlük limit 200'e çıkacak.

Beta testine katılabilen sunucular da şu an sınırlı. Teste katılabilen WOW sunucuları şunlar: Anub'arak, Blackwater Raiders, Bladefist, Cenarion Circle, Cenarius, Darrowmere, Echo Isles, Fenris, Hyjal, Korialstraaz, Lightbringer, Maiev, Misha, Ravenholdt, Shu'halo, Sisters of Elune, The Forgotten Coast, Uther, Vashj, Winterhoof.

Beta testi bittiğinde Armory ücretli olacak ve oyuncular her 30 günlük kullanım için 2.99 dolar ödeyecekler. Ücretli üyelik yapılmadığı taktirde oyuncular "Auction House"ı takip edebilecekler. Satışların, alımların başarı ile tamamlanıp tamamlanmadığını, satıştaki eşyaları vb. görebilecekler ama herhangi bir işlem yapamayacaklar.
Blizzard betanın ne zaman biteceğini henüz açıklamadı. Armory uygulamasının Sıkça Sorulan Sorular bölümünde benzer şekilde başka hizmetlerinde hayata geçirilmesi için testler yapıldığı söyleniyor.