World of Warcraft: Cataclysm, 7 Aralık'ta çıkıyor



Ekleyen
deniznegis
Güncelleme Zamanı
05.10.2010

World of Warcraft'ın üçüncü genişleme paketi Cataclysm, 7 Aralıkta WOW hayranları ile buluşacak.

World of Warcraft: Cataclysm, 7 Aralık\ ta çıkıyorDünyanın en popüler online oyunu olan World Of Wacraft'ın üçüncü genişleme paketi Cataclysm pek çok yenilikle beraber 7 Aralık'ta çıkıyor. Genişleme paketi oyunun var olan içeriğinde radikal değişiklikler yapacak olmasının yanında oyunculara yeni bölgeler, ırklar, yetenekler ve savaş alanları sunacak.

Önceki WOW genişleme paketleri milyonlarca kopya satmış ve PC, Mac oyun satışlarını domine etmişti. 11 milyondan fazla ücretli kullanıcısı olan WOW'un yeni genişleme paketinin de büyük başarı elde etmesi bekleniyor.

Cataclysm'de Goblin (Horde) ve Worgen (Alliance) olmak üzere iki yeni ırk olacak. Ayrıca eski ırklar da daha önce seçemedikleri sınıfları tercih edebilecekler. Örneğin Night Elf'ler "Mage" (büyücü), Undead'ler Hunter (Avcı) olabilecekler.

Blizzard, Cataclysm ile daha sosyal bir oyun deneyimi vaad ediyor. Oyuncuların sosyalleştiği sanal organizasyonlar olan 'Guild'lar da büyük geliştirmeler yapılmış durumda. 'Guild'lar da, oyun karakterleri gibi deneyim puanı (XP) alarak seviye (level) atlayabilecekler. Bazı görevlerden Guild için eşyalar, hayvanlar, binekler ve flamalar kazanılabilecek.

Windows ve Mac platformları için çıkacak olan Cataclysm'in fiyatı 40 dolar olacak.