Windows Phone 7 rakipleri eleştiriyor [Video]



Ekleyen
deniznegis
Güncelleme Zamanı
28.09.2010

Windows Phone 7'nin ilk reklamları rakip cep telefonlarını eleştiriyor.

Windows Phone 7 rakipleri eleştiriyor [video]Windows Phone 7'nin ilk reklamları ortaya çıktı. Reklamlar Microsoft'un diğer mobil işletim sistemlerine karşı tanıtım politikasının nasıl olacağını gösteriyor. Çalışmaları sürdüğünden henüz televizyonlarda gösterilmeyen reklamlarda, insanların cep telefonlarında işlerini halledip hayatlarına dönmek yerine Blackberry ve iPhone gibi cihazların yarattığı bir "telefonu seyretme" kültürüne hapsoldukları anlatılıyor. Windows Phone 7 bu durumun aksine insanların, cep telefonlarında aradıklarını hızla bulup, işlerini çabucak halledip asıl değer vermeleri gereken şeylere dönmelerini sağladığını iddia ediyor.

Reklamlarda ayrıca HTC'nin Mondarian adlı telefonuna (HD7 olarak da biliniyor) gönderme yapılıyor. HTC Mondarian, Windows Phone 7 kullanan ilk cihazlardan biri olacak. Tümüyle dokunmatik olacak olan telefonda 4.3 inç 800 x 600 ekran, 1GHz Sanpdragon işlemci, 720p kayıt yapabilen 5 megapiksel kamera ve 8 GB dahili hafıza bulunacak.

Microsoft'un mobil işletim sistemi Windows Phone 7'nin Amerika'da en erken 21 Ekim'de çıkması bekleniyor. İşte Windows Phone 7'nin henüz çalışma aşamasındaki reklamlarından ilki: