Ücretsiz Fast Video Converter Pro Lisansı Edinin!



Ekleyen
robut
Güncelleme Zamanı
23.11.2009

Hızlı ve kolay bir biçimde video formatları arasında dönüştürme işlemi yapabileceğiniz en başarılı programlardan biri olan Fast Video Converter Pro'nun 25$'lık lisansını edinme şansı elinizde.

Video odaklı yazılımlar hazırlayan DVDFAST'ın Şükran Günü dolayısıyla yaptığı promosyonundan faydalanarak Fast Video Converter Pro programının 25$'lık lisansına bedava sahip olabilirsiniz.

İsterseniz sitemizden Fast Video Converter Pro tanıtımını da inceleyebilirsiniz.

Fast Video Converter Pro birçok formatı tanıyabilen ve formatlar arası dönüştürme yapabilen bir uygulama.

Yazılımın tanıdığı formatlar:

HD Video Formatları: HD AVI, H.264 HD, HD Quick Time, HD MPEG-2 TS, AVC, AVCHD (.MTS, .M2TS), HD MP4, HD WMV

SD Video Formatları: AVI, ASF, AVC, DIVX, FLV, H264, MP4, MOV, MPEG1/2, RM, RMVB, VOB, WMV, XVID, 3GP, 3G2

Yazılımın çıktı formatları:

AVI, WMV, FLV, MP4, MPEG, iPod, iPhone, Apple TV, PSP, PDA, 3GP, Zune, XviD, DivX, JPG, BMP

Windows 98 ve Windows 7'de dâhil olmak üzere tüm Windows sürümlerinde çalışan bu yazılımın lisansına ücretsiz sahip olmak için yapmanız gerekenlerse şöyle:

- DVDFAST'ın resmi sitesinde yer alan http://www.dvdfast.net/gift/thanksgiving.php adresini ziyaret ederek formu doldurun. "Names deserving your thanks" yazan bölüme, herhangi bir şey veya isim yazabilirsiniz. Alttaki "Verification Code" yazan bölüme ise, hemen sağda yer alan doğrulama kodlarını yazın ve "Get Free License!" butonuna tıklayın.

Ücretsiz Fast Video Converter Pro Lisansı Edinin!

- Bu kodu bilgisayarınıza kaydedin.

- Sitemizden Fast Video Converter Pro programını indirip kurun. Programı başlattıktan sonra sadece size özel olan lisans kodunuzu girerek programın sınırsız keyfini sürmeye başlayabilirsiniz.

Ücretsiz Fast Video Converter Pro Lisansı Edinin!

Ücretsiz Fast Video Converter Pro Lisansı Edinin!

Ayrıca bu lisans kodunu, ticari olmadığı müddetçe 10 farklı bilgisayarda kullanabilirsiniz.

Fast Video Converter Pro'yu örneğin FormatFactory ile karşılaştırdığımızda çıkan sonuçlar programın ismindeki "Fast"ın oraya haybeye koyulmadığını doğruluyor.

30 saniyelik 25MB boyutundaki bir WMV dosyayı her iki yazılımla da MP4 formatına dönüştürmeyi denedik.

- FormatFactory bu dönüştürme işlemini %70 CPU ve 40MB RAM kullanarak 26 saniyede tamamladı ve sonuçta 6.16MB'lık bir MP4 dosya oluşturdu.

- Fast Video Converter ise aynı dönüştürme işlemini 17 saniyede tamamlarken % 60 CPU ve 80MB RAM kullandı ve o da 6.16MB bir MP4 dosya oluşturdu.

Yazılımın piyasadaki en hızlı ve en az CPU kullanan video dönüştürme aracı olarak bilinen FormatFactory'den daha iyi bir performans vermesi bizi gerçekten etkiledi. Yeni lisanssınızla birlikte keyifle kullanmanızı diliyoruz.