Starcraft 2: Heart of The Swarm'un kapanış videosu internete sızdı! [Video]



Ekleyen
deniznegis
Güncelleme Zamanı
09.12.2010

Starcraft 2 nin 2011 sonunda çıkması beklenen Heart of The Swarm genişme paketinin kapanış videosu internete sızdı.

Starcraft 2: Heart of The Swarm\ un kapanış videosu internete sızdı! [video]Starcraft 2'nin Zerg görevlerinin oynanacağı ilk genişleme paketi Heart of The Swarm genişleme paketinin kapanış videosu internete düştü. Yapım aşamasındaki genişleme paketinin kapanışı olduğu iddia edilen video da konsept bir tasarım niteliğinde.

Video'da seslendirmeye uygun ağız hareketleri ve Starcraft 2'de gördüğümüz muhteşem grafikler yok hatta ara ara storyboard çizimleri de (senaryoların planlaması için sahnelerin elle yapılan çizimleri) görülüyor. Video da gözüken "the third floor" Blizzard için iş yapan firmalardan birinin adı. The Third Flor'un sitesinde 27 Temmuz'da çıkmış olan Starcraft 2: Wings of Liberty'nin videoları bulunuyor.

Blizzard videoyla ilgili olarak spekülasyonlar ve söylentinler üzerine yorum yapmayacağını açıkladı ama Youtube ve Vimeo'daki videoları da kaldırttı. Son olarak videonun gerçek olma ihtimaline karşı Heart of The Swarm paketini oynayacaksınız oyunun sonunu şimdiden öğrenebileceğinizi göz önüne alarak videoyu izlemeye karar verin. Ya da yabancıların dediği gibi: Spoiler Alert!