Star Trek Online Beta çıktı!



Ekleyen
deniznegis
Güncelleme Zamanı
13.01.2010

Eğer siz de Star Trek dünyasında bir gemi kaptanı olmak istiyorsanız, ücretsiz Star Trek Online beta anahtarları tükenmeden harekete geçin. Scott ışınla bizi!

Star Trek Online Beta çıktı!Star Trek hayranlarının bekleyişinin bitmesine az kaldı. Start Trek dünyası da MMORPG türündeki yeni oyunuyla online oyun sektöründe pastadan pay sahibi olmaya çalışacak.

Son yıllarda pek de iyi çalışmaların çıkmadığı, kendini güncellemekte zorlanan Star Trek markası, yönetmen J.J. Abrahams'ın 2009 yapımı yeni Star Trek filmi ile silkindi ve popülerliğini geri kazanmaya başladı. 2012 yazında da yeni Star Trek filmi izleyicilerle buluşacak. Ancak Star Trek Online konu olarak yeni filmi değil, 90'lardaki TV dizilerini temel alıyor, Oyunda Klingon'a ve Federasyon'a bağlı çeşitli gezegenlerden karakterler bulunacak. Oyundaki gemileri, karakterlerimiz gibi isteğimize göre şekillendirip üzerlerinde ayarlamalar yapabileceğiz. Oyuncular insan, Vulcan, Andorian, Klingon, Orion, Gorn ve daha pek çok Star Trek ırkını oynayabilecek. Yapımcılar oyunu oynamak için Star Trek evrenini bilme gibi bir zorunluluğun olmadığını hatta Star Trek Online oyununun, bu evrenle tanışmak için oldukça keyifli bir fırsat olacağını belirtiyorlar.

Ücretsiz Star Trek Online Beta anahtarını şu an için oyunun resmi sitesinde linkleri verilen Fileplanet, Shacknews, Zam, inc gamers sitelerinden temin edebilirsiniz. Acele etmekte fayda var çünkü beta anahtarları oldukça hızlı tükeniyor. Aşağıdaki oyunun resmi adresinden beta anahtarların dağıtıldığı siteleri ulaşabilir ve her gün eklenecek yeni eklenecek siteleri takip edebilirsiniz. Bu sitelere ücretsiz üye olarak beta anahtarlarını alabilirsiniz. Aynı şekilde oyunu da bu sitelerden indirebilirsiniz:

Star Trek Online beta indir

Star Trek Online Beta çıktı!

Star Trek Online Beta çıktı!