PES 2011 hakkında ilk bilgiler açıklandı



Ekleyen
meddah
Güncelleme Zamanı
10.05.2010

En son sürümü ile Fifa serisi karşısında kan kaybeden popüler futbol oyunu Pro Evolution Soccer, bu sene köklü değişikliklerle oyuncuların karşısına çıkacak.

Son senelerde sürekli kan kaybeden, rakibi Fifa serisinden en ciddi darbeyi geçtiğimiz sene alan Pro Evolution Soccer'ın yeni sürümü hakkında ilk bilgiler açıklandı. Yeni oyun online modlarda ve oynanışta değişiklikler vaat ediyor.

PES 2011 hakkında ilk bilgiler açıklandı

Her oyuncu için durumlarını görebeilceğiniz güç çubukları (dayanıklılık (stamina) bunlardan bir tanesi mesela), pasların hedefi üzerinde tam kontrol göreceğimiz yenilikler arasında. Yardımcı yapay zeka ve otomatik olarak en yakın takım arkadaşınıza giden paslarda oyundan kaldırılacak. Oyunun son versiyonunda artan temposu da yeniden düzenlenmiş. İtalyan futbolunun hayranıysanız, yeni oyunda kontrollü ve yavaş bir oyunun hak ettiği yere geldiğini göreceksiniz. Yeni oynanış bütün kontrolün oyuncuya bırakılmasını öngörüyor.

Oyun görsellik açısında da elden geçiriliyor. Özellikle topsuz alanda yaşananlar gerçekçi bir şekilde aktarılmaya çalışılıyor.

Oyunun getireceği en büyük yenilik ise Master League özelliğinin çevrim içi olarak oynanabilecek olması. Artık arkadaşlarınıza karşı sadece sahada değil kendi takımlarınızı yaratmaya çalışırken de çekişeceksiniz. Sadece bu özellik PES'in geçtiğimiz sene yaşadığı kaybı unutmasını sağlayabilir. Tabii oyunun diğer kısımları için verilen sözler tutulursa.