Microsoft Renkli Dizüstü Fareleri Serisini Tanıttı



Ekleyen
guven
Güncelleme Zamanı
08.09.2009

Microsoft bugün oldukça popüler olan kablosuz dizüstü faresi Microsoft Notebook Optical Mouse 3000 modelinin pek çok renge sahip özel bir serisini tanıttı.

Microsoft Renkli Dizüstü Fareleri Serisini TanıttıBeyaz bilgisayar fareleri çağından sonra siyah ve metalik gri fareler çağına girdik diyebiliriz. Peki daha renkli bir fareniz olsa fena olmaz mı? Microsoft bugün oldukça popüler olan kablosuz dizüstü faresi Microsoft Notebook Optical Mouse 3000 modelinin pek çok renge sahip özel bir serisini tanıttı. Yeni fareler kırmızı, yeşil, metalik gri, kahverengi ve haki gibi pek çok dekoratif renk seçeneğine sahip.

Microsoft pazarlama iletişim müdürü Sean Butterworth, yeni ürünlerini şu sözlerle tanıttı: "Kullandığımız teknolojik donanımlar aynı kıyafet seçimlerimiz gibi kişisel sitilimizi dışa vurmanın bir yolu haline geldi. Microsoft Notebook Optical Mouse 3000 'in renkli serisi ile kullanıcılar stillerini daha iyi yansıtabilecek. Kablosuz Notebook Optical Mouse 3000 modeli ilk çıktığı günden bu yana kullanıcıların en beğendiği dizüstü faremiz olmuştur. Bu yeni renkli seri sayesinde de uzun yıllar çok sevilecek gibi görünüyor"

Microsoft yetkilileri tanıtım sırasında ayrıca Microsoft Notebook Optical Mouse 3000'in Amerika'nın en çok satan faresi olduğunu da açıkladılar. Yetkililer ayrıca; yüksek hassaslık sunan optik teknolojisi, kompakt boyutları, her iki elle de konforlu kullanım sunan tasarımı ve uzun pil ömrüne sahip kablosuz vericisi ile ürünün renkli serisinin de tutulacağını beklediklerini söylediler.

Microsoft Notebook Optical Mouse 3000'in; kırmızı, yeşil, kahverengi renklere sahip modellerinin 30$'lık fiyat etiketiyle 2008'in ikinci yarısında Türkiye'de satışa sunulacağı tahmin ediliyor.