Microsoft Hotmail'i bir kez daha elden geçirdi



Ekleyen
Allien
Güncelleme Zamanı
18.05.2010

Microsoft'un ücretsiz e-posta servisi olan Hotmail, rakiplerine karşı bir adım önde olabilmek için her geçen gün biraz daha gelişiyor.

Microsoft Hotmail  i bir kez daha elden geçirdi

Her alanda bir uzantısı olan Microsoft kendi e-posta servisi Hotmai'i geliştirmek için elinden geleni yapıyor. Kullanıcıların ihtiyaçları ve kullanım kolaylığı göz önüne alınarak her geçen gün farklı özellikler ekleniyor.

Temmuz, ağustos aylarında olması beklenen yükseltmede ki özelliklerin başında, gelen postaların kullanıcıların istekleri doğrultusunda sıralayabilmesi geliyor. Yani artık kullanıcılar kendi belirledikleri kategorilere göre filtreleme ve sıralama yapabilecekler. Bir diğer önemli özellik sosyal ağ projesi. Son olarak ise postalarla gelen ekteki fotoğraflar, videolar ve diğer materyaller bağlantılara tıklamaya gerek olmadan ön izleme özelliği.

Araçlarda da bir takım geliştirmeler yapılmış durumda. En azından eskisi kada hantal olmayacağı kesin. Örneğin eklere video, fotoğraf ve diğer dökümanlar eklenip yollanırken geliştirilmiş hızı farkedeceksiniz.

Günümüzün en büyük gerekliliklerinden olan mobil senkronizasyonu ise bu gelişme ile tamamen sağlanmış durumda.

Sadece birkaç ay sonra kullanma fırsatı bulabileceğimiz yeni Windows Live serisinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayabilir.