IE8 Beta 2 ile Daha İyi Performans ve Hata Düzeltme



Ekleyen
robut
Güncelleme Zamanı
08.09.2009

Microsoft, IE8 ile günümüzün çok sekmeli, çok pencereli tarayıcılarının yaşadıkları sorunları çözmeyi amaçlıyor.

İlk beta sürümü Mart ayında çıkan Internet Explorer 8'in ikinci beta sürümü hazır. Microsoft tarafından çıkarılan ilk beta sürümü web geliştiricilerine yönelikti ve ihtiyaç duyulan standart uyumluluk geliştirmeleri ile birlikte ihmal edilen güvenilirlik ve tutarlı performans gibi özellikler getirmişti.


ie8Beta 2; sadece neyin çalışmayıp neyin (nihayet) çalıştığını öğrenmek için IE8'e erken erişimi olan web geliştiricilere değil, IT çalışanları, üst düzey kullanıcılar gibi genel kullanıcıya da hitap ediyor ve yeni güvenlik, güvenilirlik, yönetim özellikleri sunuyor.

Microsoft, IE8 ile günümüzün çok sekmeli, çok pencereli tarayıcılarının yaşadıkları sorunları çözmeyi amaçlıyor. IE8'in vaatlerinden en büyüğü sekmeli gezintide yüksek performans. Ayrıca IE8 ile birlikte Internet Explorer otomatik hata düzeltme özelliği, bir Web sitesinin sadece belirli bir bölümünü takip etmeyi sağlayan Web dilimleri, akıllı adres çubuğu ve oturum kurtarma gibi yetenekler de kazanıyor.

Bakalım Microsoft yıl sonunda çıkaracağı büyük kozu IE8 ile, artık Google Chrome ile birlikte Google'ın da dâhil olduğu tarayıcı savaşlarında galip gelebilecek mi?