Firefox 4 Yakında Aramızda



Ekleyen
Allien
Güncelleme Zamanı
12.05.2010

Firefox internet tarayıcının yeni versiyonu değiştirilmiş tasarımıyla, geliştirilmiş özellikleri ve kontrolleriyle 2010 yılının sonunda karşımıza çıkacak.

Firefox 4 Yakında Aramızda

Firefox 4, söz verdiği gibi kullanıcılarına çok daha iyi bir kontrol sağlıyor. Kullanıcılar eskisi kadar otomatik işlemlere maruz kalmayacak.

Firefox'un yeni sürümündeki en belirgin geliştirme, kullanıcıların internet alışkanlıklarına göre tasarlanmasıyla meydana gelmiş durumda. Ayrıca kullanıcılar bu menüleri kendilerine göre düzenleyebilecek ve internet siteleri hakkında istedikleri bilgiye ulaşabilecekler.

Ayrıca kullanıcıları en çok sevindirecek bir diğer gelişme ise açılış hızı. Kullanıcıların belki de Firefox'tan soğumasına neden olan açılış ve kullanım hızı bu sürümde giderilmiş gibi görünüyor. Internet sitelerini daha hızlı yüklemenizi sağlamasa da programın geliştirilmiş hızı kendinizi rahat hissettirecek.

Firefox, giderek stabil hale getirildi ve bir çok eklentiyle tam uyum sağlandı. Firefox 4, HTML5 desteğini de sunmaktan geri kalmıyor. Ayrıca Flash desteğini de sürdürürek tam kapsamlı bir tarayıcı haline geliyor.

Kısacası yeni Firefox, sade bir görünümle, geliştirilmiş hız ve kontrolüyle büyük işler başarmak isteyen yeni nesil bir internet tarayıcısı.