FIFA Manager 11 geliyor



Ekleyen
Allien
Güncelleme Zamanı
05.07.2010

Dünyanın en çok sevilen menejerlik oyunlarından biri olan FIFA Manager, 2011 sürümüyle sonbaharda aramızda.

FIFA Manager 11 geliyor

Futbol için menejerlik oyunu aranıyorsa insanın aklına ilk olarak bu iki oyun gelir. Championship Manager ve FIFA manager. Birbirileri arasındaki büyük rekabette her zaman oyuncularının işine gelir. Bir sene herkes Championship Manager oynarken diğer sene FIFA Manager daha çok ilgi çeker. 2011'de FIFA Manager'ın senesi olacağa benziyor.

EA Sports, büyük rekabette önce davranarak ilk adımını attı ve FIFA Manager'ın çıkış tarihini açıkladı. Önümüzdeki sonbaharda piyasalarda olması beklenen FIFA Manager 2011'de, her zamanki gibi en yeni transferler ve oyuncu güncelleştirmeleri bulunuyor. Bunların yanı sıra ise oyunculara daha fazla şey yapabilme imkanı ve özgürlük tanınınıyor. Tabii ki gerçeğe de her seferinde biraz daha yaklaşma imkanı sağlanıyor. EA Sports'un iddiası ise FIFA Manager oyuncularının artık kendilerini gerçek bir patron gibi hissedebilecekleri yönünde.

Bu senenin en çok sükse yapacak menejerlik oyunu elbette Championship Manager'ın yeni sürümüyle birlikte ortaya çıkacak fakat FIFA Manager'da azımsanacak bir oyun değil. Oyunun ilk ekran görüntülerine aşağıdaki galeri linkinden ulaşabilirsiniz.

Galeri