FIFA 2011 Duyuruldu



Ekleyen
Allien
Güncelleme Zamanı
10.06.2010

Dünyanın en iyi 2 futbol oyunundan biri olan ve Pro Evolution Soccer'ın ezeli rakibi FIFA, yeni oyunuyla çok yakında aramızda.

FIFA 2011 Duyuruldu

Oyun dünyasının en büyük tartışmalarından biridir. FIFAPES mi? PES'i takip edenler çoğunlukta olsa da FIFA oyuncuları da azımsanacak derecede değil. Her oyunda bu tartışmalar giderek kızışıyor ve oyunlar kendini daha da geliştiriyor. Oyuncu sayısını arttırmak isteyen FIFA radikal değişikliklere gidiyor...

2010 Dünya kupasının başlamasına sadece saatler kaldı. EA Sports ise ilk sürprizini World Cup 2010 ile yaptı. Ardından yapılan EA Sports'un duyurusu çok daha ilgi çekiciydi. "FIFA 2011 geliyor!" Aynı zamanda ilk ekran görüntülerini de yayınlayan EA Sports, oyuncularının merakını bir nebzede olsun gidermiş oldu.

FIFA 2011 radikal değişikliklere giderek, vücut tiplerini ve oyuncu modellerini değiştirdi. Görsel öğelerde de değişiklik yapan EA Sports, yeni oyunun çok daha fazla kişiye hitap edeceğini düşünüyor. PS3, Xbox 360, Wii, PC, PSP, PS2, DS ve mobil platformlarda sonbahar civarlarında çıkması bekleniyor.