Chattroulette + FarmVille + Facebook = ChatVille



Ekleyen
deniznegis
Güncelleme Zamanı
22.05.2010

Yeni Facebook uygulaması ChatVille, Chattroulette ve Farmville tarzı oyun mantığını birleştiriyor.

Chattroulette + FarmVille + Facebook = ChatVilleYeni Facebook uygulaması ChatVille Chattoulette'in video chat özelliği ile Farmville gibi Facebook oyunlarındaki yükselme, gelişme mantığını birleştiriyor.
Görüntülü sohbet sitesi Chattroulette'te olduğu gibi tamamen rastgele biriyle görüşme şansına sahipsiniz. Bunun yanında bir Facebook uygulaması olmanın avantajını kullanan Chatville, arkadaşlarınızı da sohbete davet etmenize olanak sağlıyor.

Chatville'de arkadaşlarınızla ya da yabancılarla sohbet yaparken nişanlar (Badge) kazanma şansınız bulunuyor. Örneğin ilk ekran görüntünüzü ya da başka bir kullanıcıdan övgü (compliment) aldığınızda...
Uygulama kendi içinde bir ekran görüntüsü alma aracına sahip. Bu araç ile isterseniz aldığınız ekran görüntüsünü duvarınıza da gönderebiliyorsunuz. Mesajlaşma programı Digsby'yi yapan ekip tarafından tasarlanan Chatville için "Chatroulette'in düzgün yapılmışı" deniliyor.
Bakalım geçtiğimiz aylarda web dünyasında fırtınalar koparan Chatroulette gibi Chatville de Facebook dünyasında popülerleşebilecek mi?

Chattroulette + FarmVille + Facebook = ChatVille

Chattroulette + FarmVille + Facebook = ChatVille