Mozilla Thunderbird 3 Yarın Görücü Karşısına Çıkıyor



Ekleyen
meddah
Güncelleme Zamanı
09.12.2009

Mozilla, poüpüler mail istemcisi Thunderbird'ün 3.0 sürümünü yarın yayınlıyor.

İlk göz ağrıları Firefox ile birçok kullanıcının gönlünde taht kuran Mozilla, yarın yayınlandığı günden beri kullanıcı sayısı giderek artan, açık kaynak kodlu ve ücretsiz mail istemcisi Thunderbird'ün 3.0 sürümünü yarın yayınlayacağını duyurdu.

Mozilla Thunderbird 3 Yarın Görücü Karşısına Çıkıyor

Thunderbird'ü yaratan Mozilla Messaging'in CEO'su David Ascher, 3.0 sürümüde kullanıcıları bekleyen en büyük yenilik olarak istemcinin mesajların içeriğindeki aramasında ve mesajların organizasyonundaki iyileştirmeleri gösteriyor. Kullanıcılar artık belirli bir mail'i bulabilmek için arama arayüzündeki zaman aralığı ve eklenti türü gibi filtreleri kullanabilecekler. Thunderbird 3 Firefox'tan alıştığımız sekmeleri de kendisine ekliyor. Artık istediğiniz bir mail'i ya da klasörü kendi sekmesinde inceleyebileceksiniz.

Yeni Thunderbird 3 gelen kutusunda görmek istemediğiniz mailleriniz için arşiv özelliği, daha kullanışlı bir adres defteri ve farklı hesapların, bağımsız gelen kutularını tek bir çatı altında yönetmek için birleştirebilme gibi özelliklere de sahip.

Windows, Mac OS X ve Linux işletim sistemlerinde çalışabilen Mozilla Thunderbird 3'ü yarın programlar.com'dan indirebilirsiniz.