Windows 7 Family Pack'in fiyatı belli oldu



Ekleyen
obahadir
Güncelleme Zamanı
13.01.2010

ABD merkezli siteler tavsiye edilen perakende satış fiyatının 149.99 USD olduğunu belirttiler.

Windows 7 Family Pack in fiyatı belli olduEv kullanıcılarına 3 kişiye kadar lisanslı kullanım imkanı veren Windows 7 Family Pack'in (Windows 7 Aile Paketi) ABD satış fiyatı 149.99 USD olarak açıklandı.

fadfusion.com isimli ABD merkezli online satış mağazası Windows 7 Family Pack- Home Prem Upgrade'i 11 dolarlık indirim yaptığını belirterek 138.99 dolardan satışa sundu.

Expercom ve University IT Computer Sales isimli siteler Windows 7 Family Pack'i 136.95 USD ve 144.95 USD olarak satışa sundularsa da ürünün şu an için piyasada gerçekten var olup olmadığıyla ilgili yazılar internette yayınlanır yayınlanmaz satış ilanını geri çektiler.

Windows 7 RC'ye ait son kullanıcı sözleşmesinde Family Pack kullanımı için 3 kişi sınırının bulunacağı internette programlar.com dahil olmak üzere çeşitli mecralarda yayınlanmış Microsoft söylentileri onaylayan veya reddeden herhangi bir açıklama yapmaktan kaçınmıştı.

2007 yılında Vista Home Premium kullanıcılarına 2 lisanslı Family Pack kullanımı imkanı sağlanmış ama kullanıcılara şu ana kadarki en pahalı Windows sürümü olan Vista Ultimate'i satın almaları veya upgrade ile geçiş şartı koyulmuştu.

Ne Amerika ne de Avrupa ve Orta Doğu için satış fiyatı belli olmayan Windows 7'nin Türkiye fiyatı ile ilgili belirsizlik devam ederken konuyla ilgili uzaktan da olsa tek ipucunu; dizüstü veya masaüstü bilgisayar satın alan müşterilerine Windows 7'ye ücretsiz geçiş imkanı sağlayacağını duyuran Casper'dan edinebiliyoruz.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de kullanıcılar Windows 7'nin bütçelerine uygun bir fiyatlama ile piyasaya çıkmasını bekliyor.