Starcraft 2 ve Battle.net, Facebook ile entegre oluyor



Ekleyen
deniznegis
Güncelleme Zamanı
06.05.2010

Blizzard oyunları için sosyal bir online oyun platformu olarak geliştirilen Battle.net 2.0, Facebook ile entegre olacak.

Starcraft 2 ve Battle.net, Facebook ile entergre  oluyor

İlk olarak Starcraft 2 ile tanışacağımız Battle.net 2.0, Bilizzard ooyunları için geliştirilen bir sosyal oyun platformu. Bu platformda bir araya gelecek olan oyuncular kendi aralarında maçlar yapabilecek, sosyalleşebilecekler. Henüz bütün özelliklerinin açıklanmadığı Battle.net 2.0'ın Facebook ile entegre olacağı duyuruldu. Yapılan duyuruda şimdilik tek bir özellik açıklandı; o da Facebook'taki arkadaş listemizi Battle.Net'e aktarabilmek. Battle.net'in bu yeni özelliği yakında Starcraft 2 beta'ya eklenecek ve tabii ki oyun 27 Temmuz'da çıktığında tüm oyuncular faydalanabilecekler.

Oldukça küçük bir özellik gibi gözükse de Blizzard'ın yaptığı basın açıklamasında Facebook Battle.net entegrasyounun ilk adımı deniliyor. Yani yakın zamanda Battle.net ve Facebook'a dair pek çok yeni özellik hakkında bilgi alabiliriz. Birilerini yendiğimizde Facebook sayfasında da yayımlanması keyifli olabilir mesela; tabii yenilgilerimiz yayımlanmadığı sürece...