Google+ güzelleşiyor



Ekleyen
deniznegis
Güncelleme Zamanı
11.04.2012

Google'ın sosyal ağı Google Plus arayüzünü yeniliyor.

200 milyon kullanıcı sayısına erişen Google kullanıcılara daha akıcı, gezinmesi kolay, pratik bir sosyal ağ deneyimi sunmak için tasarımını yeniliyor.

Google+ güzelleşiyor

Yeni tasarım henüz tüm kullanıcılara açılmadı ama yakında herkes yeni Google Plus'ı kullanabilecek. Yeni tasarımda sol üsteki statik ikonlar sağ tarafa taşınmış ve dinamik hale getirilen uygulama ikonlarının sürükleyerek yeri istediğiniz şekilde ayarlanabiliyor. Yani en çok kullandığınız uygulamaları üste taşıyarak arayüzü kişiselleştirebiliyorsunuz.

Google+ güzelleşiyor

Google+ kullanıcıların sohbetlere daha rahat katılabilmesi için haber bandının mantığına benzer bir bildirim akışı yapılmış.

Öne çıkan en önemli yenilik ise fotoğrafların ve videoların görünümü. Artık görsel öğeler çok daha büyük ve güzel gözüküyor. Google görsel paylaşımını kullanıcılar için daha iyi bir deneyim haline getirmek istediğini söylüyor.

Google+ güzelleşiyor

Video sohbet için de özel bir sayfa ayarlanmış. Hem buradan kolayca bir video sohbet başlatabiliyor hem de var olan herkese açık video sohbetleri görüp istediklerinize katılabiliyorsunuz.

Google+, ilk açıldığındaki kadar hızlı büyümese de yavaş yavaş en popüler sosyal ağlardan biri olma yolunda ilerliyor. Yeni değişiklikler de Facebook'un bazı özelliklerini anımsatmıyor değil. Siz de Google+'nın yeniliklerini nasıl bulduğunuzu bizimle paylaşın.