En iyi Firefox eklentileri belli oldu



Ekleyen
deniznegis
Güncelleme Zamanı
02.07.2010

Mozilla Firefox ekibi indirilen firefox eklentilerinin sayısının 2 milyara ulaşmasını kutlamak için en iyi 25 Firefox eklentisinden oluşan bir liste hazırladı.

Firefox eklentileri internet kullanıcılarını geçtiMozilla Firefox, Internet Explorer'dan sonra en çok tercih edilen internet tarayıcısı. Firefox'un ne kadar popüler olduğunu eklenti (add-on) indirme rakamları da kanıtlanıyor çünkü Firefox eklentilerinin indirilme sayısı 2 milyarı aştı. İşin ilginci bu rakam tüm dünyadaki internet kullanıcılarının sayısından fazla.

İnternet tarayıcıları için her geçen gün daha çok eklenti çıkıyor. Firefox şu an eklenti sayısı ve indirilmesi olarak lider internet tarayıcısı; tabii Firefox'un yarışa erken başladığını da unutmayalım. Chrome'un eklenti desteği de her geçen gün artıyor.

Firefox 1 milyar eklenti indirme rakamına 2009 başında ulaştı ve o tarihte pazar payı % 200 idi. Mayıs 2010'da Firefox %24.5 pazar payına ulaştı. Firefox ekibi 2 milyarlık indirme sayısını kutlamak için en iyi 25 Firefox eklentisi listesi hazırlamışlar. Oldukça faydalı eklentilerin bulunduğu bu listeye aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:

En İyi 25 Firefox Eklentisi

Firefox eklentileri internet kullanıcılarını geçti