Chatroulette: İnternetin Yeni Yıldızı !



Ekleyen
Allien
Güncelleme Zamanı
18.02.2010

Hergün başka bir yenilikle karşımıza çıkan internet alemi bu sefer farklı bir tarzla kullanıcılarının beğenisine sunuluyor: Chatroulette

Kısaca açıklamak gerekirse Chatroulette, kayıt olmadan hiçbir kişisel bilginize ihtiyaç duymadan çevrim içi olabileceğiniz bir sistem. Aslında bir nevi sosyal ağların türevi demekte yanlış olmasa gerek. Siteye giriyorsunuz ve "Play" butonuna bastığınız da dünyanın herhangi bir yerinden her hangi bir cinsiyetten tamamen rastgele başka bir kullanıcıyla kameralarınız açık bir şekilde sohbet etmeye başlıyorsunuz. Karşınıza çıkan kişiyi beğenmediyseniz, sohbetini sıkıcı bulduysanız "Next" ya da klavye kısa yolu olan "F9" tuşuna basarak ruleti tekrar döndürmeye başlıyorsunuz.

Aslına bakarsanız ismindeki ilüzyonda buradan kaynaklanıyor. Sadece "Next" diyorsunuz ve karşınıza neyin çıkacağını bilmiyorsunuz. Bu bazıları için çok zevkli ve heyecanlı olsa da bazıları için hiçte hoş görünmüyor. Fakat heyecan arayanlardansanız bu site tam da size göre.

Chatroulette: İnternetin Yeni Yıldızı !

Chatroulette, dünyada hızla yükselen bir trend haline gelmeye başladı. Sürekli çevrim içi olan en az 30 40 bin civarında kullanıcısı var. Bu da demek oluyor ki binbir çeşit ve her milletten insanla karşılaşabilirsiniz.

Eğer merakınız tazelendiyse, farenizi adeta altıpatlar olarak kullanabileceğiniz Chatroulette'e girip "Play" tuşuna basmanız yeterli. Dikkat edin mermi size de denk gelebilir!

Siteye gitmek için tıklayınız