Assassin's Creed: Brotherhood duyuruldu



Ekleyen
deniznegis
Güncelleme Zamanı
12.05.2010

Ezio, Assassin's Creed Brotherhood ile geri dönüyor.

Ubisoft resmi olarak Ezio'nun Assassin's Creed: Brotherhood ile dönüşünü açıkladı. Geçtiğimiz hafta oyunla ilgili bazı haberler çıkmıştı ama oyun hakkında Hiçbir net bilgi yoktu. Ubisoft resmi bir açıklama yaparak Assassin's Creed: Brotherhood oyununun Roma'da geçeceğini ve 15 saatlik bir oyun süresine sahip olacağını açıkladı. Ezio yeni oyunda genç Assassin adayları seçecek ve onları eğitecek.

Kazandığınız parayı bir villayı desteklemek için değil Roma'yı düzeltmek için kullanacaksınız ki bu da Ezio'nun sosyal duruşunu değiştirecek. Çeşitli gruplarla olan ilişkilere göre görevler açılacak. Assassin's Creed: Brotherhood 'da Da Vinci, Machiavelli ve Caterina Sforza ile işbirliği yapacaksınız. Açıklanan gizli silahler ve araçlar da var: zehirli oklar, paraşüt, gizli bıçaklar, silahlar ve bu sefer birden fazla görevde kullanabileceğiniz uçuş makinesi...

Assassin's Creed: Brotherhood'da multiplayer (çoklu oyuncu) desteği de bulunacak. Çeşitli karakterler arasından seçim yapılabilecek ve bu karakterlerin her birinin kendine has silahları ve hareketleri bulunacak. Assassin's Creed: Brotherhood'un çıkış tarihi şu an için belli değil.

Ubisoft, Assassin's Creed: Brotherhood için bir tanıtım sitesi hazırlamış. sitede oyunda kullanılabilcek eşyalşarı inceleyebilirsiniz. Ayrıca itede çeşitli sembollerin olduğu bir bölümdeki şifreyi açarak gizli bir silaha ve özel duvarkağıdına ulaşabilirsiniz. Şifreyi çözmek için sitede vakit geçirip arada ekrana gelen sembolleri sırasıyla kaydetmek gerekiyor. Uğraşmak istemeyenler için biz bu şifreyi çıkarttık. Sembollerin olduğu bölümde resimde de gösterilen sembolere tıklayın: Pentagramlı daire - at nalına benzeyen omega sembolü - merdivenli Inca piramidi, kesişen üç daire - üç adet üçgen - Templer sembolü (üzerinde göz resmi olan üçgen)

Assassin  s Creed: Brotherhood şifre

Assassin  s Creed: Brotherhood duyuruldu

Assassin  s Creed: Brotherhood duyuruldu